lunes, 19 de diciembre de 2016

Descobrim l'ETLAB...


QUÈ ÉS L'ETLAB?

L'ETLAB és un laboratori del que disposa el Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili. Està dirigit a tot l'alumnat, però sobretot a l'alumnat que cursa els Graus d'Educació Infantil i Primària.  
Dins del laboratori, podem trobar diferents eines tecnològiques que podem utilitzar en les nostres pràctiques o en la nostra futura tasca educativa. És a dir, tenim a la nostra disposició un ampli abast amb el que enriquir l'aprenentatge dels xiquets i xiquetes. 

LA MEVA EXPERIÈNCIA A L'ETLAB?

Fa unes setmanes vaig tenir la sort d'experimentar amb totes les eines de les que disposa l'ETLAB, i certament, he de dir que vaig quedar sorpresa. Òbviament hi ha elements que ja hem inserit a la nostra vida quotidiana (Wii, Tablet, ordenadors, ...), però hi ha eines amb les qual podem sorprendre i motivar als infants en les seves tasques escolars. 

El Ninus sense dubte va ser el que més em va sorprendre. Per que conegueu aquesta eina us deixo algunes frases de professionals del món de l'educació que sintetitzen l'essència de Ninus: 

Las tecnologías interactivas actuales como Ninus, permiten que los niños sean los protagonistas de su propio aprendizaje.
Ninus combina el uso del cuerpo, la mente y las emociones en el proceso de aprendizaje con el atractivo motivacional de la metodología audiovisual.
Con Ninus trabajamos la psicomotricidad gruesa, los conceptos lógico-matemáticos, la lectoescriptura y, sobretodo, el trabajo en equipo.
Ninus va más allá de las pizarras digitales, crea una dinámica de aprendizaje única.